Αγοράζοντας ένα Μπριγιάν

Για εκατοντάδες χρόνια τα διαμάντια είναι το σύμβολο της αγάπης και της αφοσίωσης. Ερωτευμένα ζευγάρια παγκοσμίως έλκονται από την ομορφιά ενός διαμαντιού λόγω της μοναδικής του λάμψης. Δύο διαμάντια δεν είναι ποτέ ίδια, το καθένα είναι μοναδικό όπως και η σχέση μεταξύ σας πού θα ξεκινήσετε, ή ο γάμος σας που έχετε ήδη δημιουργήσει.

Δύο διαμάντια που έχουν το ίδιο μέγεθος, μπορεί αρχικά να φαίνονται ίδια, αλλά μπορεί να έχουν πολύ διαφορετικές αξίες. Η διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ λεπτές, και οφείλονται στα τέσσερα χαρακτηριστηκά που ορίζουν την ποιότητα ενός διαμαντιού. Τα τέσσερα χαρακτηριστηκά είναι : η κοπή, το χρώμα , η καθαρότητα και το βάρος σε καράτια.

Περισσότερα...

Αγοράζοντας Μαργαριτάρια

buypearls1

Θησαυρός της θάλασσας, βασίλισσα του ωκεανού, από την αυγή του πολιτισμού τα μαργαριτάρια αφιερώνονται στις γυναίκες. Με την πάροδο του χρόνου έγιναν το σύμβολο της αγνότητας. Γεννιούνται σε στρείδι και αφήνονται στην φυσική τους μορφή αφού δεν επεξεργάζονται. Βρίσκονται με διάφορους χρωματισμούς - λευκό, κίτρινο, ροζ, χρυσό και γκρι. Υπάρχει ακόμη μεγάλη σύγχηση γύρω από τα μαργαριτάρια. Συνήθως διακρίνονται ως "αληθινά" ή "ψεύτικα" που σημαίνει ότι τα "αληθινά" είναι τα μαργαριτάρια που δημιουργήθηκαν από το όστρακο, ενώ τα "ψεύτικα" δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο. Αυτή είναι μια λάνθασμένη αντίληψη.

 

Περισσότερα...

/